Χάρη στην επιστημονική εξειδίκευση – εμπειρία των γιατρών μας και τον προηγμένο ιατρικό εξοπλισμό, εγγυούμαστε 100% ακριβή αποτελέσματα.

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ


Όλες οι επιτυχημένες θεραπείες για την τριχόπτωση, βασίζονται πάντοτε στη σωστή διάγνωση: η ακριβής διάγνωση μας βοηθά να εντοπίσουμε τα αίτια της απώλειας μαλλιών, και κατευθύνει την πορεία της εκάστοτε θεραπείας.

Οι γιατροί των VF LASER CLINICS χρησιμοποιούν τις πιο εξελιγμένες επιστημονικές μεθόδους, πραγματοποιώντας εξαιρετικά λεπτομερείς ιατρικούς ελέγχους.

Οι έλεγχοι αυτοί δεν περιορίζονται μονάχα στην φυσική εξέταση του ασθενούς. Η ψυχολογία του ασθενή, ο τρόπος ζωής του, η διατροφή του, η συναισθηματική φόρτιση, κ.α. είναι σημαντικότατοι παράγοντες που επηρεάζουν τον οργανισμό του. Συνεπώς, στα κέντρα μας διαθέτουμε πλήρη υποστήριξη από καρδιολόγους, διατροφολόγους και ψυχολόγους.

Η διάγνωση της απώλειας τριχών, η οποία στα κέντρα μας παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ, έχει 2 στάδια: τη λήψη ιατρικού ιστορικού και τη φυσική εξέταση.

Η κλινική μας, έχοντας στη διάθεσή της προηγμένο ιατρικό εξοπλισμό, εξάγει τα αποτελέσματα των εξετάσεων μέσα σε λίγες ώρες!

Κι αυτό, διότι τα VF Laser Clinics είναι ΤΑ ΜΟΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ που διαθέτουν πλήρως οργανωμένο ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ (Συμβεβλημένο με ΕΟΠΠΥ)!

ΙΑΤΡΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ


Η λήψη του Ιατρικού Ιστορικού, αποτελεί ένα απαραίτητο στάδιο για τη διάγνωση της τριχόπτωσης.

Οι έμπειροι γιατροί μας, σας κάνουν ορισμένες ερωτήσεις σχετικά με το ιατρικό / οικογενειακό ιστορικό σας, οι οποίες μπορεί να αφορούν:

  • τα χαρακτηριστικά της τριχόπτωσης που εμφανίσατε,
  • τις διατροφικές σας συνήθειες,
  • την πιθανή λήψη φαρμάκων,
  • το βαθμό τριχόπτωσης συγγενικών σας προσώπων, κλπ.

Η συζήτηση αυτή αποτελεί τον ΠΡΟΘΑΛΑΜΟ, ώστε σύμφωνα με τις απαντήσεις σας, να ξεκινήσει η ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ της διαγνωστικής προσέγγισης , και να προσδιοριστούν με ακρίβεια οι τυχόν επιπλέον εξετάσεις.

ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ


Στα VF LASER CLINICS πραγματοποιούμε μια σειρά επιστημονικών εξετάσεων, με στόχο να εντοπίσουμε επακριβώς τα αίτια της εκάστοτε περίπτωσης τριχόπτωσης.

Ανάλογα με το περιστατικό, οι εξετάσεις μπορεί να περιλάμβανουν:

  • Δερματολογική εξέταση: εξετάζονται λεπτομερώς οι περιοχές που εμφανίζεται η τριχόπτωση με τη βοήθεια εξειδικευμένων ιατρικών οργάνων (δερματοσκόπιο, πρόγραμμα επεξεργασίας πυκνότητας και ποιότητας των θυλάκων, κ.α.).
  • Εξετάσεις αίματος: επίπεδα ορμονών (τεστοστερόνη, ανδροστενοδιόνη, DHEA, προλακτίνη, κλπ.), λειτουργία θυρεοειδούς αδένα (Τ3, Τ4, TSH), TIBC (ικανότητα δέσμευσης συνολικού σιδήρου / φερριτίνης), γενική αίματος (CBC), VDRL, κ.α.
  • Βιοψία: εξετάζονται δείγματα των τριχών στο μικροσκόπιο.
  • Φωτοτριχόγραμμα: εξετάζεται ένας μικρός αριθμός τριχών στο δερματοσκόπιο για τον ακριβή προσδιορισμό χρήσιμων στοιχείων, όπως η κάλυψης του τριχωτού της κεφαλής, η πυκνότητα των τριχών, το ποσοστό απώλειας, κ.λπ.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε, ότι:

Στα VF LASER CLINICS πραγματοποιούμε ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ.
Ανάλογα με την περίπτωση, κρίνουμε ποια ομάδα γιατρών (διαφόρων ειδικοτήτων) θα πρέπει να αναλάβει τον ασθενή, ώστε να καταρτιστεί το βέλτιστο πλάνο θεραπείας.
Τεχνικές και αντιλήψεις που εφαρμόζουν την ίδια διαδικασία εξέτασης για όλους, θεωρούνται πλέον παρωχημένες, και συχνά ωθούν σε θεραπείες που δεν είναι οι κατάλληλες ταλαιπωρώντας τον ασθενή.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ
218 218 3330
Ή ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΩΝ VF LASER CLINICS
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας για το ραντεβού σας.