ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ & ΕΜΠΕΙΡΙΑ 20 ΕΤΩΝ


Η τριχόπτωση στην εποχή μας, αποτελεί ένα πρόβλημα που απασχολεί ένα συνεχώς αυξανόμενο αριθμό ανθρώπων. Το Τμήμα αντιμετώπισης της Τριχόπτωσης έχει ως αντικείμενο τόσο την διάγνωση όσο και την αντιμετώπιση καταστάσεων που συνδέονται με την απώλεια τριχών, και βέβαια τη Μεταμόσχευση Μαλλιών στην οποία πάντοτε εισάγουμε και εφαρμόζουμε τις πιο εξελιγμένες και αποτελεσματικές μεθόδους στην Ελλάδα.

Στα VF Laser Clinics, αντιμετωπίζουμε όλες ανεξαιρέτως τις περιπτώσεις τριχόπτωσης – αλωπεκίας σε άνδρες και γυναίκες, μόνο με μεθόδους που είναι επιστημονικά τεκμηριωμένες και αποτελεσματικές.

Οι γιατροί του κέντρου μας, έχοντας εμπειρία μεγαλύτερη των 20 ετών στη μεταμόσχευση μαλλιών, εφαρμόζουν την τεχνική εκείνη, που καλύπτει τις προσωπικές σας ανάγκες χωρίς δογματισμούς και προκαταλήψεις.

Με την υψηλής αξίας τεχνογνωσία του επιστημονικού δυναμικού των VF Laser Clinics ως βάση, αλλά και τον εμπλουτισμό του τμήματος μεταμόσχευσης μαλλιών με την επόμενη γενιά των καλύτερων γιατρών  και προηγμένο εξοπλισμό, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε τη βέλτιστη λύση στην καλύτερη τιμή.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ


Οι γιατροί των VF Laser Clinics, είναι αναγνωρισμένοι σε διεθνές επίπεδο για την εξέλιξη 2 τεχνικών Μεταμόσχευσης Μαλλιών:

  • Της τεχνικής “FUE Back”, με την οποία καταφέρνουμε να μετασχοσχεύσουμε μεγάλο αριθμό τριχοθυλακίων σε ασθενείς με μικρή «ελαστικότητα δέρματος» στο τριχωτό της κεφαλής.
  • Της τεχνικής “FUT Τριχοφυτικής Σύγκλισης”, η οποία δεν αφήνει καμία ουλή, σε αντίθεση με την κλασσική μέθοδο FUT.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ 


Οι γιατροί και το επιστημονικό προσωπικό των VF Laser Clinics, θέτουν σε προτεραιότητα την ανθρώπινη επικοινωνία και την ιατρική φροντίδα.

Ηδη από την πρώτη συνάντηση, η προσέγγιση είναι απόλυτα εξατομικευμένη, ώστε να καλυφθούν οι ιατρικές ανάγκες του εκάστοτε ενδιαφερόμενου με τον βέλτιστο τρόπο.

Τηρώντας αυστηρές διαδικασίες και ακολουθώντας τα πλέον ενδεδειγμένα ιατρικά πρωτόκολλα, διαφυλάσσουμε τόσο την ασφάλεια όσο και την άνεση των ασθενών που μας εμπιστεύονται.